Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Peep-toe, a nyár slágere

http://www.shoecapital.com/images/blogs/emilio-pucci-peep-toe-pumps.jpg

 A divattervezők már régen felfigyeltek erre a nyitott orrú modellre, de igazán nagy karriert az utóbbi években futott be. Elmondhatjuk, hogy a peep-toe idén igazán divatos, ezért nem tehetjük meg, hogy szó nélkül elmenjünk mellette.

Adott tehát egy cipő, amiből kikandikálnak a lábujjak, több-kevesebb látszik belőlük, fazontól függően.

Mégis mitől lesz ez a modell ennyire ellenállhatatlanul szexi, és miért vonzza a tekinteteket?
A válasz nem túl bonyolult, a hosszú ideig viselt mindent elfedő, sokszor ormótlan csizmák és zárt lábbelik után a nyitott orrú cipő igazi felüdülés a lábnak. Persze nemcsak azoknak, akik hordják, hanem azoknak is, akik kívülről figyelik a könnyű női lépteket. Miközben a hölgyek csinos peep-toe-ban sétálnak, bezsebelhetik az elismerő pillantásokat.

Felvegyem, ne vegyem?
Minden nő ismeri a dilemmát, amikor reggel már felöltözve, indulás előtt azon gondolkodik, melyik cipőjét válassza. A peep-toe sokáig csak magas sarkú változatban létezett, ami gyönyörű, viszont legfeljebb csak néhány órát tudunk kibírni benne. Most viszont a kényelmes, éktalpú és éksarkú formákból is egyre többet találhatunk az üzletekben, ezért az egész napos elfoglaltság, és a hosszabb programok esetén sem kell nélkülöznünk a nőies modelleket.


Cipővásárláskor felmerül a kérdés, hogy mennyire tudjuk kihasználni, milyen mértékben variálható új szerzeményünk a ruhatárunkkal . A peep-toe és az idei erőteljes divatszínek tökéletes kettőst alkotnak, igazi frissítőként hatnak ránk a sokszor még szeszélyes időjárásban, és a legegyszerűbb öltözéket is feldobják.

Itt felmerül a kérdés, hogy milyen ruhadarabokhoz áll jól a peep-toe?

Igazán mellényúlni nem tudunk, a tavaszi-nyári kollekciók teljesen kiszolgálják ezt a csinos cipőt. A peep-toe-ban az a jó, hogy egy mintás szoknyával és könnyű blúzzal a romantikus stílus kedvelőinek adózik, kosztümmel pedig az elegáns megjelenésnek. Ezek a cipők jól állnak legginghez, farmer vagy vászonnadrághoz, amelyekből szűk vagy egyenes szárút válasszunk. A tarka modellekhez egyszínű ruhákat társítsunk, és fordítva, hogy minden változatban elegánsak lehess!

forrás: www.nana.hu