Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lepedő mérce

http://www.gamechannel.hu/kapcsolat/0312/1001.jpg

 Olyan időket írunk, amiben csak a maximum számít – legyen szó munkáról, gyermeknevelésről vagy az ágyban nyújtott teljesítményről. Míg azonban az élet legtöbb területén egyértelmű, kinyilatkoztatott a mérce, a szexuális teljesítményről sok esetben csak felületesen, vagy még úgy sem esik szó. Te tudod, milyen vagy az ágyban?

Mint általában mindenhol, úgy bizonyára az ágyban is jó osztályzatra, elismerésre, dicséretre vágysz – legyen szó futó vagy komoly kapcsolatról. Persze, hogy elolvadsz, ha kedvesed a füledbe súgja, hogy „ez isteni volt”, vagy hogy „drágám, fantasztikus vagy az ágyban”.
De nem mindig, és nem mindenki mondja ki ezeket a szavakat, és egyáltalán a véleményét. Pedig milyen jó volna az életben is átélni azt, amit néha a filmekben látni: a férfi remeg, mert annyira szexi, izgató, és természetesen fantasztikus szerető a párja.

Nem a végeredmény számít


Azaz, nem feltétlenül szükséges ahhoz az orgazmus, hogy jeles osztályzatot kapj. A szex ugyanis olyan kétszemélyes „játék”, ami komplexen számít – beleértve a szerelmet, az előjátékot, magát az aktust, és ami utána jön.

„Szerintem akkor jó egy csaj az ágyban, ha a szex mindkét félnek egyformán ízlik. Fontos, hogy a barátnőm legyen odaadó, és tegyen meg sok mindent (majdnem mindent!), amit kérek. Természetesen én viszonozni fogom – és ettől lesz minden olyan tökéletes. És nem kell mindig eljutni a klasszikus ágyjelenetig vagy pózig. A lényeg, hogy a lány legyen bátor, kezdeményező, és ne hátráljon meg az orális szextől sem” -tartja Gábor.

A szexet is tanulni kell!


Nagyon ritka az olyan pár, ahol mindkét fél azt nyújtja az ágyban, amit a másik elvár. Mert a szexet – a jó szexet mindenképpen! – tanulni kell. Az elején általában még mindkét fél elnéző a gyengébb teljesítménnyel szemben, később azonban főleg a nők hajlamosak beletörődni abba, hogy a szex „olyan, amilyen”. Ilyenkor a legtöbben felmentik a férfit – „nem baj, ha nem bírja olyan sokáig, vagy nem úgy csinálja, ahogyan szeretném, mert legalább hű, megbízható társam”.

Sokakat nem érdekel, hogyan „muzsikálnak”
Egy friss szexuális felmérés szerint a megkérdezett nők és férfiak fele semmit sem tesz a fejlődés érdekében, mi több, nem is igazán érdekli, milyennek tartják ágybeli képességeit. Közülük kerülnek ki azok a párok is, akik között már alig pislákol a szexuális kedv, és csak nagyon ritkán bújnak össze – gyakran soha.

Ne légy megalkuvó!


Ki kell mondani a vágyaidat, mert hiába a hűség és a „jó apaság”, ha nem jó vele. Természetesen nem csak ez számít, de azért a háttérbe sem szoríthatod. Több hónapnyi, évnyi kielégítetlenség vagy vágyelfojtás más ágyába űzheti az elhanyagolt felet.


Nem (csak) a külsőségektől leszel jó nő


Sok nő azt gondolja, attól jó az ágyban, ha nagy a melle, kockás a hasa, és vékony a combja. De ezek a tulajdonságok igazán csak addig számítanak, amíg a pasi le nem teperi. Utána már szinte mindegy, hogy néhány kilóval könnyebb vagy kövérebb. A legtöbb férfit ugyanis nem ez érdekli! Az viszont igen, hogy közben ne legyen görcsös és érzéketlen.

Néhány jel, ami a férfiaknál „bejön”


Bagatellnek tűnhet, de ha arról faggatjuk a férfiakat, mitől jó nő valaki, szinte minden pasinál első helyen szerepel az, ha a nő sokat törődik a testével. Ez nem csak az ápoltságban nyilvánul meg, hanem a sportolással – mely megfelelő izomzatot biztosít –, és olyan kényeztető finomságokkal (például masszázs) lepi meg magát, melytől felszabadul. Így az ágyban is mindent megtesz majd azért, hogy jól érezze magát a bőrében és partnerét is minél több gyönyörben részesítse.

Biztos befutónak látszik az a nő, aki fantasztikusan csókolózik. Ezen belül a férfiak nemcsak a száj játékát értik (bár, ez se elhanyagolandó), hanem a megfelelő testi közelséget. A legjobb, ha csók közben szinte eggyé válik a partnerével és keze is felfedező útra indul.
A jó csók ismérve a legtöbb férfinál a dinamizmusból táplálkozik: hol lágyan, hol szenvedélyesen, majd vadul és megint buján csókol a nő.

forrás: www.nana.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.