Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009 Nyári Frizura trend

Az idei frizurák komoly változáson estek át: nagyon futurisztikusak, megtalálható köztük Amigdala királynő fegyelmezett hajszobra, de egy japán manga eltúlzott tincsei is. És van egészen hordható, elkészíthető, ami csak a vágáson múlik.

 

 


Vörös manga

Ezen a frizurán minden különleges: a színe, a hossza, a fonatai. A hosszú hajat a fejtetőről koszorúként indulva egyszerű indiánfonatokkal fonjuk be, melyeknek egy része szoros, de rendszeresen szándékosan lazára engedünk egy tincset. Kicsit ókori, kicsit szűzies, de egyértelműen szokatlan és nőies.

 

 

 

 

 

 

 

 

A fekete Hold

Ezt a kontyot nagyon magasan afejtetőn készítjük el. Patkó alakban meghajlítjuk és letűzzük egy dísztűvel. Elegáns estélyre ütős, tüzes jégkirálynőknek.

 

 

 

 

 

 

Rubintos szemérem

A rendkívül hosszú hajat extravagáns módon kezdjük el befonni: alulról vesszük be a tincseket, amiknek egy részét a fejtetőn fonunk össze, másik részét 3 cm-es közökkel fonjuk bele a copf lelógó részébe. A tarkón szintén fonatot képez a haj, hogy ne essen szét a frizura. Vigyázat, nehogy teljesen belegabalyodj és beleőrülj! Viszont nyári délutánra már nem lesz szükséged vállkendőre…
  


 

 

 

Madame Pompadour
Félhosszú, finom szálú hajból ideális ez a hullámos, barokkos hajturbán. Hajsütővasra is szükség van az elkészítéséhez, és erősen tupírozni is kell, úgyhogy csak ritka alkalmakra javallt.

 

 

 

 

 

 

 

Klasszikus pónifrizura

A lófarok még idén is nagyon trendi, különösen úgy, ha egy tincset a fejtetőn kissé megemelünk. A szépség ikonja lesz így a nő, ez a keret csodálatosan kiemeli a profil finom vonalait.

 

 

 

La Traviata

A nagyon hosszú, dús hajat annyira szélesen fonjuk, amennyire csak lehet, így még dúsabbnak hat, mégis természetes, egyszerű személyiséget mutat. A bal oldali tincset itt is a fejtető köré csavarjuk, mely mint egy korona, megnyújtja az arcot. A modell úgy néz ki, mint egy elnagyolt rajzfilmfigura, a hatás nem is hozható létre másképp, csak hajpótlással.

 

 

 

 

 

 

 

Egy hosszú, barna haj, amit alaposan megtépáztak és kivasaltak:Hamvas elegancia - mégis fiatalosan keretezi az arc vonalát. Érdemes hajkisimító szérummal rásegíteni a tincsek egyenes végeire, mert a megritkított hajvég különben könnyen felpöndörödik.

 

 

 

Szőke vadóc
Egy kifésült-fésületlen zabolázatlan szépség a gondosan vágott szőke hajból. A végeredmény rendszertelen hullámossága maximálisan elrejti a frizura bonyolultságát, mégis nagyon klasszul fog állni.

 

 

 

 

 

 

 

 

A franciás frufru

Ez a nagyon hangsúlyos, kicsit befelé szárított, széles frufru fantasztikusan kiemeli a modell őzikeszemeit. A haj megmaradt részét csak könnyeden, hullámosan beszárítják. Az ébenfekete szín hamvasságot kölcsönöz az amúgy játékos frizurának.

 

 

 

 

 

 

Egyenes és provokatív
A hosszú haj lépcsőzetesen van levágva, a hosszú frufru a szembe lóg. A hajat tökéletesen kisimítjuk hajkiegyenesítővel, és ápoló olajjal fényesítjük.

 

 

 

 

 

 

 

Az angol stílus
Az angloszász atmoszférát hozza ez a hyperlépcsőzetesen vágott, erősen hullámosan szárított, már-már rövid haj, aminek kimondottan glam-rock beütése van. Dögös.

 

 

 

 

Melrose Place

Ez a csinosan lépcsőzetes vágás behozza a hétköznapokba az enyhén sznob eleganciát, és bár a haj meglehetősen dús - alaposan kisimították. Mindennapra nem javasolt, mert a haj tönkremegy tőle, de feltűnően szép frizura.

 

 

 

 

 

Kifinomult reggae
Ez a valami olyan, mint egy  rockopera. Ha hiszitek, ha nem, ez valójában egy agyontupírozott konty, rengeteg póthajjal, és csillogó ékszerkövekkel díszítve. Garantáltan feltűnő.

 

 

 

 

 

 

 

Mauritiusi ékkő
Érdekes nevet kapott ez az egyszerű tarkókonty, melytől valóban távoli bennszülött szépséggé változhatunk. Többszörös fonatok regulázzák meg a lány makrancos haját, aki akár egy óceáni nép királynője is lehetne. 

 

 

 

 

 

Babydoll
Ne felejtsük el olyan gyorsan az épphogy felfedezett hatvanas éveket sem.  Ezzel a frizurával egyszerre vagyunk okosak és ledérek. Figyeld meg az érdekes kiegészítőt: a szőke műhajból készült fejpántot. Ehhez a hajkoronához gyöngysor illik, és virágok. Hypermodern retro!

 

 

 

 

 

Csíkos pillangó
A lány ugyan dacos nézésű, de a haja lágyan omlik le, megpuhítva a tekintet keménységét. A frizura a hippi-hangulatot idézi, nem beszélve a kis csíkos pillangóról.

 

 

 

 

 

 

forrás: mertopolita.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Usually match, mural see, broken intelligence.

(uagiborino, 2019.05.14 12:30)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone</a> pbk.aigg.moda.eoldal.hu.olt.gf http://mewkid.net/buy-prednisone/

Serious non-scarring submandibular knot, disrupting excessive added.

(buxojebuxuzef, 2019.05.14 10:41)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Buy Prednisone Online <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone</a> zti.qylu.moda.eoldal.hu.ihu.nv http://mewkid.net/buy-prednisone/

KANADA

(IZABELLA, 2010.10.31 15:51)

NAGYON JOHAJAK DE ÉN JOBKAT TOK

2009.12.01

(szandy , 2009.12.01 14:01)

jók a hajak

földes nép utca 16

(szandfy, 2009.12.01 13:59)

lola@freemail.hu

(lola, 2009.11.22 16:26)

*:*::X:X:X:X:X:***

lola@freemail.hu

(lola, 2009.11.22 16:25)

oks a kepek